ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Ο φωτισμός του σπιτιού μας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, περισσότερο ίσως και από όσο έχουμε φανταστεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Σήμερα, ο φωτισμός ενός επαγγελματικού χώρου ξεπερνά τις αρχικές και βασικές ανάγκες χρήσεις και έχει κατάλληλα σχεδιασμένες πολλαπλές δυνατότητες αφού αποτελεί ένα από τα πιο βασικά συστατικά της αισθητικής αλλά και της λειτουργικότητας του χώρου.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Αρχιτεκτονική είναι το επιδέξιο, σωστό και θαυμαστό παιχνίδι των όγκων στο φώς

zaouris-ledstore-overlay

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Σε εμάς θα βρείτε τα πάντα για το φωτισμό από μια οικιακή λάμπα μέχρι τον πιο εξειδικευμένο λαμπτήρα αεροπλάνου. Μέσα σε ένα φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον, θα σας λύσουμε τις απορίες και μαζί θα βρούμε τις ιδανικές λύσεις και προτάσεις φωτισμού στην καλύτερη ποιότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αντιμετωπίζοντας κάθε πελάτη μας ξεχωριστά και προσπαθώντας να κατανοήσουμε τις πραγματικές του ανάγκες και προσδοκίες, παρέχουμε συμβουλές φωτισμού, μελέτες φωτισμού, προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας, άμεση εξυπηρέτηση με συνεχή ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες και στις τάσεις του αρχιτεκτονικού φωτισμού.

Το ZAOURIS LEDSTORE αποτελεί ένα από τα πρώτα Ledstores στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη ευαισθησία στον τομέα εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

nova_luce
ferroluce
kundalini
ideal_lux
velamp
faro_barcelona
grok
ferroluce_retro
eurolamp
zambelis
adeleq_
geyger