Επαγγελματικός Φωτισμός

Σήμερα, ο φωτισμός ενός επαγγελματικού χώρου ξεπερνά τις αρχικές και βασικές ανάγκες χρήσεις και έχει κατάλληλα σχεδιασμένες πολλαπλές δυνατότητες αφού αποτελεί ένα από τα πιο βασικά συστατικά της αισθητικής αλλά και της λειτουργικότητας του χώρου.

Σε έναν σωστά φωτισμένο επαγγελματικό χώρο αναδεικνύεται αφενός η αρχιτεκτονική τόσο των εσωτερικών, όσο και των εξωτερικών χώρων, αλλά και τα προїόντα και οι υπηρεσίες που εκτίθενται σε αυτόν. Δημιουργείται το κατάλληλο περιβάλλον άνεσης για τους εργαζομένους και τους επισκέπτες – πελάτες, συμβάλλοντας και αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την κατανάλωση αντίστοιχα.

Η ποιότητα του επαγγελματικού φωτισμού είναι μεγάλης σημασίας για την επιτυχία οποιασδήποτε επαγγελματικής δραστηριότητας. Εκτός όμως από την ποιότητα, ένα σύστημα επαγγελματικού φωτισμού θα πρέπει παράλληλα να είναι χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, βασισμένο στις νέες τεχνολογίες του LED φωτισμού, καθώς η ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία μιας επιχείρησης επιβαρύνει σημαντικά τα λειτουργικά έξοδά της.

zaours_professional_lighting

Ο σωστός αρχικός σχεδιασμός συμβάλλει ώστε με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας να έχουμε τα απαιτούμενα κατά το σχεδιασμό αποτελέσματα. Η ποιότητα του φωτισμού εξασφαλίζεται με μια σειρά παραγόντων που μέσω της τεχνογνωσίας, εμπειρίας και ποικιλίας που διαθέτουμε, μπορούμε να τους εφαρμόζουμε σε κάθε έργο.

zaouris-ledstore-overlay

EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

- με εμπειρία ετών

Σεβόμενοι τον κάθε επαγγελματία, εμείς στο Zaouris Ledstore διαθέτουμε βαθιά τεχνική γνώση αλλά και ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις και τάσεις που επικρατούν διεθνώς στο σχεδιασμό φωτισμού. Η διαρκής αυτή ενημέρωση που επιτυγχάνεται και μέσω της συμμετοχής σε εμπορικές εκθέσεις και σε εξειδικευμένα σεμινάρια, είναι πολύτιμα εργαλεία όχι μόνο για τη βέλτιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των νέων τεχνολογιών και προτάσεων φωτισμού που διαθέτουμε στο κατάστημά μας, αλλά και για τη διατήρηση μιας συνεχώς ανανεωμένης και φρέσκιας, δημιουργικής ματιάς στα θέματα φωτισμού.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

nova_luce
ferroluce
kundalini
ideal_lux
velamp
faro_barcelona
grok
ferroluce_retro
eurolamp
zambelis
adeleq_
geyger