Οικιακός Φωτισμός

Ο φωτισμός του σπιτιού μας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, περισσότερο ίσως και από όσο έχουμε φανταστεί. Ο χώρος που ζούμε και περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας, αποτελεί το προσωπικό μας ησυχαστήριο μέσα στους δύσκολους ρυθμούς της ζωής.

Ο σωστός φωτισμός του χώρου συμβάλλει σημαντικά στην ποιότητα της ζωής, μας ξεκουράζει, μας κάνει πιο δημιουργικούς, πιο παραγωγικούς, ενώ βελτιώνει και τη διάθεσή μας. Ακόμα, βοηθά στη διακόσμηση και την ατμόσφαιρα που επιθυμούμε να αποπνέει ο χώρος μας, συμπληρώνοντας ίσως με τη σημαντικότερη πινελιά αυτό που λέμε interior design.

Αντίθετα, ο κακός φωτισμός, που μπορεί να είναι πολύ έντονος ή πολύ χαμηλός, εκτός από εκνευρισμό και αποδιοργάνωση στη σκέψη, μπορεί να φοβίσει και να ενισχύσει αισθήματα ανασφάλειας, μπορεί επίσης να προκαλέσει πονοκεφάλους, ζαλάδες, ακόμα και προδιάθεση για ατυχήματα. Τέλος, μπορεί κυριολεκτικά να καταστρέψει αισθητικά έναν χώρο, όσο όμορφα διακοσμημένος και να είναι.

zaouris_ledstore_homelighting

Οι συμβουλές φωτισμού που σας παρέχουμε, εκτός από τις βασικές αρχές, παίρνουν πάντα υπόψη  τους την προσωπικότητα των ιδιοκτητών του οικήματος, κάνοντας το χώρο πιο οικείο και ζεστό, συμβατό όμως πάντα με τον τρόπο ζωής του ενοίκου.

zaouris-ledstore-inside
zaouris-ledstore-chalkida
zaouris-ledstore-front

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

nova_luce
ferroluce
kundalini
ideal_lux
velamp
faro_barcelona
grok
ferroluce_retro
eurolamp
zambelis
adeleq_
geyger